Hubungi Saya


JOIN US NOW!!!!!!!

SIAPA YANG PERLU JOIN KAMI.. SILA JAWAB SOALAN DIBAWAH


Mencari-cari kerja sambilan di rumah?
Ingin berkerja walaupun duduk di rumah?
Risau hantar anak ke Nursery & ingin anak depan mata 24 jam 24/7??
Hubungi Saya!
Marilah sertai kami!!!!!
Bimbingan, training, secret group semua akan diberi
Cuma anda sendiri nak @ taknak melakukannya
Ketahuilah kami dari Group majoriti Distributor Shaklee Di Malaysia
Keutamaan kami bukan saja berlandaskan pendapatan 3,4,5, angka sebulan TETAPI kepuasan & keikhlasan ingin membantu ramai orang ramai diluar sana mendapat kesihatan yg lebih baik disamping menjana pendapatan sampingan. BONUS jika dapat bantu pesakit pulih seperti biasa.
TAPI semuanya ketentuan Ilahi. Tidak salah kiranya kita berusaha untuk sesuatu sebagai tanda syukur Allah S.W.T telah memberi nikmat & rahmatNya kepada kita dimuka bumi yg hanya sementara

Haaaa BESH kan? Pahala dapat sebab bantu ramai orang.Dah tu rezeki pun dapat.
BONUS Saham dunia & Akhirat

BAGAIMANA????



DIRECT WhatsApp:0192269066 (Lieza)

FB/IG: Hasliezah Lisz

Fan Page: 

1) Santai Nutrisi Ibu dan Anak
2) Tips Cantik Dimata Suami


Terma & Syarat:
Pendaftaran keahlian : RM 65 + RM 10(WM)/RM 20(EM) Postage Memberkit
Atau, pembelian bernilai RM 680 (=200 UV) akan mendapat keahlian PERCUMA.
Borang keahlian ade kat saya, hanya isi borang online jer, bagi detail kepada sy dan sy boleh terus proses selepas pembayaran dibuat. Ya!! mudahkan..xsampai 10 minit dah boleh jadi ahli shaklee. Entitle untuk beli pada harga ahli dan mendapat bonus.
^^ Yuran Keahlian adalah seumur hidup.Majalah Rasmi "Shaklee Today" dan segala 'News' boleh access online ^^ Nikmati potongan harga 15-20% bagi setiap product Shaklee yang ditawarkan. ^^ Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Tidak perlu "head-hunting" untuk mencari downline. ^^ Tidak perlu menyimpan stok di rumah. ^^ Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, produt knowledge, motivation dan lain-lain. ^^ SISTEM yang kami gunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee di bawah kami. Menjana INCOME 3-4-5 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!

RABBI YASSIR WALATUASSIR...








*~Salam Sayang:::Mama Lisz~

sharing

Artikel Berkaitan