Minuman Revolusi Terbaru yang digelar 'Tonik Ajaib' dalam dunia kecantikan dalaman dan luaran [Part 1]




Anda seorang yang sangatlah rugi jika masih belum mengenali 'tonik ajaib' ini apetah lagi mencubanya pun belum. Tengok saje gambaran ramuan seperti gambar di atas. Teruja tidak??

Minuman ini adalah revolusi terbaru dari Shaklee dan juga revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ianya digelar 'tonik ajaib' kerana kesannya amatlah cepat terutama dalam dunia kecantikan dalaman mahupun luaran seseorang.

Shaklee Vivix

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan lobak ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Ha... sampai terkeluar mitos " Minum Vivix, umur muda 25 tahun"
Wah..Hebat kan? Belum cuba belum tahu. Dah cuba baru 'Fall in Love' InsyaAllah.
Sangatlah berbaloi dengan harganya. Tengok saja ramuannya. Anda tahu tak anggur muscadine tu besar mane? 
Saiznya boleh menyamai sebiji bola golf tau. Wah...besarnyaa. Tahu harganya? Cuba cari kat pasar kalau jumpa :)

Anggur Muscadine ini juga mempunyai lebih 1 kromosom berbanding anggur biasa iaitu 20 kromosom. Bilangan kromosom yang lebih banyak ini menjadikan anggur muscadine tahan lasak dan apabila diserang burung atau haiwan, ia mampu merawat dirinya sendiri. Sungguh Hebat!

Okay setakat ini dulu, nantikan ulasan ramuan yang seterusnya nanti ya.

Oh ya! Jangan lupa rebut peluang beli 2 botol vivix dapat free Ahli dan Free multivitamin pertama didunia yang telah berusia 100 tahun. Tawaran Terhad!Dapatkan sekarang!

WhatsApp: 019-2269066



~Salam Sayang:::Mama Lisz~

sharing

Artikel Berkaitan