Rahsia Hamil yang anda WAJIB tahu

 
Sumber gambar: Google

RAHSIA HAMIL dgn GLA COMPLEX

Ramai yang sudah mengetahui bagaimana GLA dapat membantu dalam kehamilan. Ini dibuktikan dengan banyaknya testimoni yang boleh dicari di Google.com. Maka, anda wajib tahu apakah rahsianya??

Rentetan itu, saya nak share 1 testimoni customer saya yang juga adik ipar pada 'anak' bisnes Shaklee saya.
Jom kita ikuti perkongsian kronologi dari kakak iparnya sejak permulaan mengambil GLA Complex.


Kronologi:


Awal Ogos 2014 - Sis in law (SIL) consume vitamin GLA ni untuk betulkan period dia yang tak teratur & selalu mengalami senggugut yg agak teruk, disamping itu ada juga terdetik untuk pregnant juga sekiranya ada rezeki...
2 in 1 kan orang kata, kita hanya usaha dan doa je, yang lain serah pada-Nya.

25 Ogos 2014 - Jumpe doktor klinik untuk check keadaan perut dia, doktor scan & dapati ada cyst anggaran dalam 4-5cm... So, saya minta dia teruskan makan GLA 2 biji sblm tido..ia bertujuan utk mengecutkan cyst sblm appmt dgn doktor pakar pd 8/9/2014.

8 Sept 2014 - Scan & check-up dengan doktor pakar, hanya bercerita perihal cyst SIL & diberikan tarikh appointment yg baru.

12 Sept 2014 - Dgn kuasa ALLAH s.w.t semasa doktor pakar scan perut SIL saya untuk check cyst tersebut, beliau mendapati ada 'benda' lain selain dari cyst...ermmm agak2 uollss leh teka x...hehe..

Alhamdulillah rezeki ALLAH SIL saya disahkan hamil..
janin ketika tu masih baru lagi sekitar 3/4 weeks...

16 Okt 2014 - Sekarang SIL masih follow-up dengan doktor pakar di Hospital Gleneagles (Cyst) & 

baby pun sihat & kandungan dh hampir 2 bln...Alhamdulillah... 

















Jika anda mahu maklumat lanjut mengenai kesuburan dan kehamilan, boleh terus ke artikel ini : Tips Kesuburan






~Salam Sayang:::Mama Lisz~

sharing

Artikel Berkaitan