Cara cuci botol SEMUDAH ABC, JIMAT DAN SELAMAT


Cara-cara dan TIPS untuk ibubapa mahupun 'Babysitter' untuk mudahkan urusan cuci botol anak-anak adalah dengan rendam botol menggunakan air panas.

Selain itu boleh jua mencuba Get Clean Dish Wash Concentrate ini.

Sebab apa??

Meh saya share sikit kenapa Anda harus cuba.

Cuci botol lebih SEMUDAH ABC, JIMAT dan SELAMAT


Tiap pagi cuci dengan Dish Wash ni,nampak tak puting bersih suci macam baru beli



Jimat

>Nampak tak bancuhan yg berbuih2 tu?

Percaya tak 3-4 titik dish wash ni dah dapat hasil berbuih2 macam tu?JIMAT kan!

‪‎

Mudah‬

Dah bancuh tu,xyah susah2 nak brush.. goncang2 aje bersih,insyaAllah..
Lagi bagus rendam sekejap. Kemudian baru bilas bersih.

Selamat‬

Nampak tak label botol
>Nontoxic
>Natural
>Hypoallergenic
Dijamin selamat especially yang alergi dengan dish wash biasa
Percaya tak da lebih sebulan, tak sampai suku botol pun luak..
 jimatkan??

Jom cuba,berbaloi sgt ni..

Harga pun mampu milik
>Bukan RM 40
>Bukan RM30


Penggunaan berbulan2..


Berminat nak order?
WhatsApp me: 0192269066












~Salam Sayang:::Mama Lisz~

sharing

Artikel Berkaitan