Water Pitcher buat travel lebih mudah!!!!

Risau travel kemana2 susah mencari air yg betul2 bersih?
Ha...Meh guna Water Pitcher Shaklee ni, ia amat membantu travel anda lebih mudah!!!!
Mane taknye kan, boleh dibawa kemana2, ringan dan senang sesangat..

Nak tahu bagus ke tidak?
Meh usha testimoni dr kawan kiter ni:

Testimoni yang mengembirakan hati customer yg telah menggunakan SHAKLEE SET GET CLEAN WATER PITCHER....
Tengoklah keadaan air dirumahnya yang warna kuning tu...selepas guna water pitcher ni...air menjadi bersih...dan selamat untuk diminum...

Dan apa yang best tentang water pitcher ni....ia mudah dibawa ke mana-mana...dan tak berat....sesuai untuk dibawa ke tempat-tempat yang sukar mendapatkan air bersih...



ni bukan cilok org lain ye..ni umah sendiri nye kat seremban 2.. air dlm glass kanan tu direct dr paip pg td kul 6.30.. air dlm glass kiri direct dr paip tp telah di filter oleh SHAKLEE SET GET CLEAN WATER PITCHER.. sebab tu lah sebelum ni x nak minum air paip.. tgk kaler pun dah takut.. huhu tp skang dah x lagi..minum air x masak pun senang hati..bg kat qaid pun laju dia minum..heheh 

~credit to: Rabihah Anis for sharing~




*~Salam Sayang:::Mama Lisz~

sharing

Artikel Berkaitan