Detik permulaan Fall in Love with Shaklee



Pertemuan dengan Shaklee sebenarnya selepas dikurniakan cahaya mata.

Kemudian hasil susu yg tak memberangsangkan. Tanya org di klinik, dia mintak ubat dr doctor. Utkku still xjalan. Mintak dr tips kengkawan kate mkn Shaklee. So, try la. Jujurnye at 1st beli bila tgk iklan susu yg bertimbun tu sape xtertarik kan. Malangnya xdapat guideline secukupnya dan pertemuan yg ditentukan Ilahi. Berkenalan dgn Mommy Zura. Bila terkenang kembali terharu sgt. Sgt kerap mommy bertanyakan hasil susu, tlog mcam2 nasihat. Sgt admire her. Dalam kesibukan bekerja masih ada masa utk melayan & beri tips berharga.
Start ‘Fall in love’ with Shaklee masa tu. Try macam2 la produk lain yg ada dlm Shaklee. Produk favourite adalah Cinch Energy Tea Mix. Alangkah bagusnya time study dlu mengenali produk ni. Xdela ku telan Nescafe @ kopi yg akhirnya mengundang sakit kepala kan.
So, skang nix yah dok risau xckup energy ke nak stay up ker. Bancuh jer Cinch Tea ni. Sepeket ku boleh mnum 3-4 kali sbb simpan dlm fridge kan. Bila dah sebati dlm diri, minum sikit je dah efektif. Bulan puasa baru2 ni berazam nak turunkan berat badan. Alhamdulillah ramai memuji da kurus. Mane taknyer, lepas berbuka 2-3 kali seminggu amik herb lax je pun, pasti membuangnya segala lemak xperlu tu. Utk tenaga ESP,Performance drink & Mealshake mix dgn Ribena bg tenaga nak terawih kan. So, xde pun rase nak mkn lepas terawih tu pun.
Hasilnyer..


Taraaa..sume seluar longgar sudah 





Gambar berkain batik tu baru je lepas bersalin, kat spital lagi. Yg dress ni baru start puasa. Da puasa lagi slim la kan.


Paling gembira bila dpt menggembirakan hati customer merangkap kengkawan.
Ada mkn cinch tea ingat nak stay up tp pelik, nafsu makan pun terkawal skali. Bonus kan.
Ada yg tarikh da nak dekat dgn hari perkhawinan ada masalah kulit, jerawat berminyak semua kulit sejak dr zaman sekolah pun da licin gebus lepas dlm tempoh sebulan aje consume ESP & Vitamin E.

Kulit sy & anak pun makin cun kan(suami jarang makan supplement, melainkan disuap..huhu)
If perasan sebelum ni memg jerawat kurang la sensitif kan muka ni tp kat hidung. Jerawat nasi kan org kate.
Skarang ni alhamdulillah da xbape nmpak mcam dulu siap bintik hitam lagi kt tepi hidung.


Kesihatan anak pun terbaik Alhamdulillah. Sejak bekerja di rumah da 4 months ni, 24 hours jaga dia memg blom lagi demam selesema. Setakat batuk sikit tu adela kan if makan aiskrim aje.
Alhamdulillah. Namanyer Naufal. Suka sgt makan vitamin C Chewable.
Bila die kurang selera makan je mix sesudu mealshake dlm susu dia.. InsyaAllah bila da serasi bole skip2 bagi.. Tapi lebih afdhal la konsisten bagikan.

  

Kulit pun makin cun & glowing kan kan (Upps..pasan skit)




HAPPY SESANGAT ('',)

Nak tahu lebih lanjut cer pm:
Hasliezah Lisz : 019-2269066
Ur Shaklee Independent Distributor




*~Salam Sayang:::Mama Lisz~

sharing

Artikel Berkaitan