FALL IN LOVE WITH SHAKLEE



Kenapa Shaklee? Bukan supplement lain? Bukan produk lain?

Antara persoalan yg bermain difikiran yg ingin tahu.
Sebab utama Shaklee adalah produk supplement yg telah bertakan lebih 50 tahun. Sumber supplement & produk nya adalah dr Sumber Semulajadi

Okay berbalik kepada aspek bisnes.

Perasaan takut pun akan diselubungi… Sebabnya dapat tahu Shaklee ni MLM
Ya, memang betul Shaklee ni MLM(Multi level marketing) tp itu adalah jenis sistem
Salahkah dgn system yg ingin digunakan? Xsalahkan.
Jika itu dipersoalkan, minda memang telah diset MLM ni kayakan org atas, kayakan upline.
Okay senang je konsep. Kerja diofis, anda buat kerja utk siapa? Xkayakan org atas? Xkayakan majikan?
Ker anda dapat semua profit setimpal dengan usaha anda?
Mungkinlah ada kan. Apa bezanya dengan Shaklee yg gune system MLM ni?
Yer banyak sgt beza, anda buat dan kuat berusaha pasti hasilnya setimpal dengan usahanya, InsyaAllah
Bukan niat nak focus niat memburukkan bekerja makan gaji. Xsalah pun, same je konsep, anda kuat berusaha anda dapat hasil, dapat naik pangkat. Same je konsep.
Fokus utama yg ingin diceritakan disini adalah dengan Shaklee kita dapat membantu ramai org. Bukan saje dapat membantu bersama menjana pendapatan sampingan tetapi membantu dr aspek kesihatan.
Gembirakan bila dengar kengkawan yg mengamalkan Set penyusuan Berjaya menyediakan stok susu secukupnya utk anak even ibu bekerja, dapat membantu ibubapa yg sakit  beransur pulih &mendapat makanan tambahan yg diperlukan.

Sebab lain bestnya buat Shaklee, kami xiklan dgn mengexposekan Ringgit Malaysia yg telah diperolehi, 4,5,6 angka semua kerana konsep perniagaan yg kami titikberatkan adalah utk membantu ramai org pulihkan kesihatan & menjaga kesihatan. Maka rezeki akan datang sendiri InsyaAllah. Itu janji Allah SWT.

 ‘Tangan yg memberi lebih baik dr menerima’



‘Aku bertindak mengikut sangkaan hamba-Ku. Aku selalu bersama hamba-Ku sekiranya dia mengingati-Ku.  Sekiranya  dia mengingatiku dalam dirinya, Aku mengingatinya dalam diri-Ku. Apabila dia mengingati-Ku dalam khalayak ramai, Aku mengingatinya di tengah khalayak ramai lagi(para malaikat dan seluruh makhluk).  (Riwayat Bukhari & Muslim)


Itu namanya Lillahitaala. Buat semua kerana Allah SWT. Bukan hanya mengejar duit, tetapi mengejar Redha Allah SWT. Jika mengejar Redha Allah, rezeki pun akan mengekori kita. Hasilnya KITA KAYA & BAHAGIA 

*~Salam Sayang:::Mama Lisz~

sharing

Artikel Berkaitan