Nak stay up tapi ngantuk..tolong!!!

Korang penah dengar cinch tea?
Haa..rugi woo if blom kenal.. Dah kenal mesti fall in love gitu.
Especially student2 yg nak stay up mlm2..maklumla sok nak exam mlm ni bru study..hahaha
Ape beshnyer cinch tea ni..Jom tgk..




Risau byk minum kafein yg xbgus utk kesihatan
tp still nak Stay up?? Senang jer cari 'Cinch Energy Tea Mix'

Student2 mesti terpikat ni...Saya sendiri dah jatuh hati, alangkah bagusnyer time study dlu dpt jumper cinch tea ni.. tp skarang pun berguna..cergas bertenaga di mlm hari run bisnes

~Selamat, penggalak tenaga semulajadi
~Ditambah dgn taurina- meningkatkan tenaga & ketahanan badan’
~Pilihan alternative terbaik menggantikan minuman kopi, soda @ manisan utk mengekalkan kecergasan tubuh
~Tanpa gluten, tiada perisa tiruan, pewarna & bahan pemanis

Apa ada dlm cinch tea ni..Jom tgk
1) Matcha green tea powder
Disediakan secara semulajadi utk menyimpan semua nutrient yg terdapat dlm daun the termasuk serat, mineral & antioksidan

2) Red tea extract
Salah satu antioksidan yg dijumpai dlm teh merah, yg dikenali sebagai polifenol – pejuang kanser yg kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yg disebabkan oleh radikal bebas. Ini merupakan antioksidan yg begitu kuat & dikaji sebagai pencegahan kanser & sebagai agen yg boleh menghalang tumor drpd merebak

3) White tea extract
Juga dikenali sebagai the hijau bayi dgn mempunyai kandungan antioksidanyg lebih tinggi berbanding the hijau
4) Rooibos red tea extract
Tumbuhan unik yg berasal dr Afrika Selatan, kaya dgn sebatian polifenol-antioksidan

*~Salam Sayang:::Mama Lisz~

sharing

Artikel Berkaitan